Вчена рада

Засідання Вченої ради Інституту

Europe/Kiev
IM/3-305 (IM)

IM/3-305

IM

Description

Порядок денний:
1. Про рекомендацію проєкту «Екстремальні проблеми комплексного та гіперкомплексного аналізу» для участі у конкурсі на здобуття гранту НАН України дослідницьким лабораторіям/групам молодих вчених НАН України для проведення досліджень за пріоритетними напрямами розвиту науки і техніки 2022-2023 рр. (керівник  - Денега Ірина Вікторівна, старший науковий співробітник, д.ф.-м.н.). 
2. Про затвердження результатів конкурсів на заміщення вакантних посад завідувача лабораторії крайових задач теорії диференціальних рівнянь відділу диференціальних рівнянь та теорії коливань і наукового співробітника відділу теорії функцій (доповідає голова конкурсної комісії, заступник директора з наукової роботи, д.ф.-м.н. Олена Олександрівна Ванєєва).
3. Про присвоєння вченого звання старшого дослідника науковим працівникам Інституту (доповідає учений секретар, к.ф.-м.н. Ігор Володимирович Соколенко).
4. Про результати атестації аспірантів і докторантів Інституту (доповідає завідувач аспірантури Ніна Опанасівна Комащенко).
5. Науково-організаційні питання.
6. Поточні питання.


Просимо дотримуватися протиепідемічних заходів (дотримання дистанції, носіння маски, користування санітайзерами …), що встановлені постановою Кабінету Міністрів України  від 9 грудня 2020 року № 1236 «Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2» (зі змінами).