Latest News

3 Jan 2022

Як зробити сайт конференції

Indico дозволяє з мінімальними витратами часу та зусиль зробити сучасний повнофункціональний сайт конференції будь-якого масштабу - від локального воркшопу до загальнонаціонального конгресу.

Зразок сайту  та рекомендації щодо його створення та налаштування

 

3 Sep 2020

Сервіс відеоконференцій

Встановлено модуль, що дозволяє створювати та налаштовувати аудиторії відеозустрічей безпосередньо на сервері подій, та приєднуватись до них.

Для керування аудиторіями на сторінці налаштувань події слід вибрати

Service -> Videoconferences

Це базова версія модуля, надалі його функціональність рохширюватиметься.

З запитаннями, пропозиціями, та повідомленнями про проблеми у роботі прохання звертатись до Василя Островського

30 Sep 2019

Вхід на сервер подій користувачів з інституту математики

Користувачам сайту, що мають обліковий запис на сервері Інституту математики, слід використовувати наявні логін та пароль, реєструвати новий обліковий запис не потрібно.

При цьому спочатку потрібно вибрати спосіб аутентифікації imath.kiev.ua (for IM users), а потім ввести логін та пароль.

У налаштуваннях особистого профілю при першому вході слід за потреби відкоригувати ососбисті дані, зокрема, встановити бажану для отримання повідомлень адресу електронної пошти.

16 Sep 2019

Українська мова на сервері подій

Ви можете вносити інформацію про подію будь-якою (однією) мовою. Загальний інтерфейс для анонімного перегляду дозволяє вибір мови для стандатрних системних повідомлень. Після реєстрації в системі вибір мови системних повідомлень доступний у налаштуваннях профайлу, і ніяк не пов'язаний з мовними преференціями подій, що розмішені на сайті.

16 Sep 2019

Events server started

Welcome to the events server at Institute of Mathematics. If you are a member of the institute staff, you can create and manage event of any sort - a single lecture, a short meeting with several talks, or a full-range conference.

For testing, any person can create a test event in the Test events category. If you are ready to create your event, ask somebody for access rights.